Events

2017 01.03.2017  -  28.02.2018
Vejledning

Selvom overskriften fortsat er i sæsonen 2017, så har nu åbnet op for tilmelding til sæsonen 2018. Du bedes VENLIGST læse nedenstående omkring medlemskab af Københavns BMX Klub. OBS - for at kunne tilmelde sig vores træningstilbud skal du have oprettet en profil.

Medlemskab af Københavns BMX Klub 2018
Ved at vælge dette, har du valgt et aktivt medlemskab af Københavns BMX Klub og dermed også accepteret, at du vil blive påsat et af vores træningshold for 2018 sæsonen, som starter sæsonen op den 1. april. Du har deltaget i vores "Kom og Prøv" eller har kørt i anden klub tidligere. Du har selv dit eget udstyr, cykel og hjelm, og er i øvrigt bekendt med vores træningstilbud og -betingelser. Vi har træningshold T1 (begynder) til T4 (meget øvet), som træner mandag til torsdag på forskellige dage. Kontingentet for 2018 forventes at blive på kr. 1.275,- inkl. en klubtrøje.
OBS - Medlemsskab pr. 1. september og resten af 2018 er 475,- kr. inkl. en klubtrøje. 
 
"Kom og Prøv" 2018 
Vores tilbud om "Kom og Prøv" træning er til dig, som ikke har prøvet BMX tidligere og godt kunne tænke sig et godt træningsforløb, inden du tager springet og bliver indmeldt rigtigt i klubben. Du skal seneste på første træning af Kom og Prøv have oprettet en profil, tilmeldt og betalt for Kom og Prøv. I prisen på kr. 275,- er inkluderet fire gange træning, inkl. cykel og udstyr. Du skal selv have sørger for en drikkedunk, have langærmet bluse og lange bukser på, samt kondisko. Skulle du have spørgsmåls til Kom og Prøv, så kontakt brian.schmidt@cphbmx.dk.
OBS - Sidste mulighed for tilmelding til "Kom og Prøv" er mandag den 3. september 2018. Herefter optages der IKKE flere på KOP i 2018. 
 
"Open SX" 2018 
Træningstilbuddet "Open SX" er til den erfarne rytter på 15+ år. Under træningsvejledning af Klaus Bøgh, har du mulighed for hver onsdag at deltage i SX Open træning, som foregår fra vores store rampe (8 mtr.). Du behøver ikke et fuldt medlemsskab af Københavns BMX Klub for at deltage i Open SX træning, dog vil dit sportslige niveau blive vurderet i forhold til gennemførelse af træningen.
 
"CPHBMX Supporters"
Skulle du have lyst til at støtte vores klub som passiv medlem, så er der mulighed for det. Som passiv medlem støtter du klubben økonomisk med et beskedent bidrag, der går 100% til vores unge mennesker i klubben.
 

CPHBMX Medlemskab (MED)

Bliv medlem af Københavns BMX Klub.  

Har du deltaget i "Kom og Prøv" eller har lavet anden aftale med klubben omkring medlemskab, kan du her indmelde dig i klubben.
 
Medlemsskabet er for en løbende sæson, gældende 1. januar til 31. december. Når du har meldt dig ind, vil du blive placeret på det rette træningshold alt efter niveau og forudsætninger, samt modtage vores røde klubtrøje, som synlig bevis for dit medlemskab.
 
Vi anbefaler for alle der ønsker at tegne medlemskab i Københavns BMX Klub, at de tager fat i formand Brian Schmidt, brian.schmidt@cphbmx.dk før medlemskab tegnes.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

CPHBMX Support (SUP)
Støt CPHBMX som passiv medlem
 
Skulle du have lyst til at støtte vores klub som passiv medlem, så er der mulighed for det. Som CPHBMX Supporter medlem støtter du klubben økonomisk med et beskedent bidrag, der går 100% til vores arbejde med alle de unge dygtige ryttere i klubben. Vores klub er bygget op omkring frivilligt arbejde med lønnet trænere, men vi har altid gang i en masser projekter for at gøre vores klub endnu bedre og har rigeligt at bruge penge på.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)
“BMX er en intens sprint-sport, hvor det kort fortalt går ud på at komme først gennem en kort bane, der indeholder spring og forhindringer.”
Nyheder


Vores Sponsorer