Events

2020 01.01.2020  -  31.12.2020
Vejledning

2020 er igang! Vi har nu åbnet for tilmelding til sæsonen 2020. Har du aldrig kørt BMX før, bedes du kontakte os for at høre nærmere om vores træningstilbud og muligheder før medlemsskab. OBS - for at kunne tilmelde sig vores træningstilbud skal du have oprettet en profil.

Medlemskab af Københavns BMX Klub 2020
Ved at vælge dette, har du valgt et aktivt medlemskab af Københavns BMX Klub og dermed også accepteret, at du vil blive påsat et af vores træningshold for 2020 sæsonen, som starter sæsonen op ca. medio marts og fortsætter frem til sidste lørdag i oktober. Derfra går vi evt. over til ugentlig lørdagstræning alt efter vejret.
 
For at blive medlem af Københavns BMX Klub, så har du tidligere deltaget i vores "Kom og Prøv" begynderhold eller har kørt i anden klub. Du har selv dit eget udstyr, cykel og hjelm eller ønsker at leje udstyr for et halvt år ad gangen (OBS - vi har meget lidt tilbage til udlån). Vi har træningshold BMX Motion, T1 (begynder) til T4 (meget øvet), samt CPHBMX Elite, T5. Alle hold træner mandag til torsdag på forskellige tidspunkter. Kontingentet for 2020 er kr. 1.450,- inkl. en klubtrøje(værdi 375kr.) + 300 kr. for obligatorisk DCU licens, som du skal have uanset om du ønsker at køre løb/konkurrence eller ej. Dvs. en samlet betaling på 1.750 kr. vil blive opkrævet når du indmelder dig. Kontingent vil blive halveret ved opstart efter sommerferien, dog ikke licensprisen som er fast 300 kr.
 
Når vi har registeret din indmeldelse og betaling, vil du blive påsat et træningshold som vi vurderer, passer til niveau/alder og din klubtrøje vil blive udleveret. Ønsker du at leje udstyr, så kan det lejes (så længe lager haves) for kr. 500,- halvårligt. Du bedes ved oprettelse af profil sætte hak i "ønsker cykelleje", samt skrive en mail til cykelleje@cphbmx.dk
 
Skulle du have spørgsmål før din indmeldelse eller i forbindelse med din indmeldelse, bedes du kontakte vores ansvarlige for "Ny til BMX" Emma Ofelia på medlem@cphbmx.dk. Emma vil også typisk være at finde på banen hver torsdag og kan fortælle dig endnu mere omkring hvordan du kommer godt igang. 
 
Vi glæder os til at se dig - VELKOMMEN til Klubben!
 
Brian Schmidt
Formand 
  
 

CPHBMX Medlemskab 2020 (MED)

Bliv medlem af Københavns BMX Klub.  

Vi har åbnet for indmeldelse til sæsonen 2020. Uanset om du har været medlem i de forgangne sæsoner, så skal du atter indmelde dig i klubben.
 
Medlemsskabet er for en løbende sæson, gældende 1. januar til 31. december. Når du har meldt dig ind, vil du blive placeret på det rette træningshold alt efter niveau og forudsætninger, samt modtage vores røde klubtrøje, som synlig bevis for dit medlemskab (udleveres først når kontingent og licens er betalt). Træningshold vil blive inddelt primo marts, således at vi er klar til banen åbner medio marts.
 
For at indmelde sig i Københavns BMX Klub, skal du oprette en profil, og herefter tilmelde dig under "Bliv Medlem". Prisen ved indmeldelse er 1.750 kr. som dækker over medlemsskab frem til 31.12.2020, en rød klubtrøje (værdi 375 kr.), 2x ugentlig træning af 1½ times varighed, samt obligatorisk DCU licens, som skal erhverves uanset om man ønsker at deltage i konkurrence eller ej. Vi holder sommerferie i skolernes sommerferie. Dog kan man altid som medlem af Københavns BMX Klub anvendes vores bane når man ønsker det, såfremt der ikke er andre arrangementer på banen. 
 
Har du ikke været medlem tidligere og ønsker medlemsskab i Københavns BMX Klub, så bedes du kontakte vores "Ny i BMX" kontaktperson, Emma Ofelia, medlem@cphbmx.dk før medlemskab tegnes.
Tilmeld/Læs mere - (1)

CPHBMX T1 Klubtræning (T1)
Klubtræning T1 (T1) er for nye ryttere i alderen 5-12 år, som er har deres første sæson i sporten og gerne vil køre et regionalt løb i ny og næ, men det er ikke et krav. Vi træner grundbalance, øver pump og flow, grundteknikken i at starte fra gaten og leger hos igennem træningen, som dog fortsat får pulsen op.  
 
Holdet træner mandag kl. 18.00-19.30 og torsdag kl. 17.15-18.45.
 
Trænergruppen 2019: Brian Schmidt, Mikkel Skytte, Malthe Jensen, Amanda Hæe, Rune Elkær, Emma Rasmussen, Emma Søndergaard og Laurine Elkær. 
 
Tilmeld/Læs mere - (2)

CPHBMX T2 Klubtræning (T2)
Klubtræning T2 (T2) er for nye ryttere i alderen 9-12 år, som har kørt BMX gennem 2-5 år og gerne vil køre regionale løb, men også gerne nationale løb. Der er styr på balancen og grundteknikken i gate, og vi fokuserer på pump og rul, mindre hop og speedjumpo, samt speed og rotationer.
 
Holdet træner tirsdag kl. 18.00-19.30 og torsdag kl. 18.00-19.30.
 
Trænergruppen 2019: Victor Palne, Kasper Olsson, Kenneth Rasmussen, Liz Østergaard, Mathias Thybo
Tilmeld/Læs mere - (0)

CPHBMX T3 Klubtræning (T3)
Klubtræning T3 (T3) er for ryttere i alderen 10-13 år, der er på vej mod sine mål i forhold til BMX. Der er begyndende struktur i træningen, og der trænes med konkurrence for øje, og nationale løb er målsætninger og internationale løb kommer i ny og næ. Fokus på speed og alle principper fra T2 træningen.
 
Holdet træner tirsdag kl. 18.00-19.30 og torsdag kl. 19.00-20.30.
 
Trænergruppen 2019: Victor Palne, Kasper Olsson, Kenneth Rasmussen, Liz Østergaard, Mathias Thybo
Tilmeld/Læs mere - (0)

CPHBMX T4 Klubtræning (T4)
Klubtræning T4 (T4) er for ryttere i alderen 13+ år. På dette niveau trænes der intensivt BMX, samt andet træning der styrker BMX''''''''''''''''en ved siden af. Nationale løb samt internationale løb bør man deltage i med ambitioner, dog kan der være deltagelse af ryttere, som aldersmæssigt og erfaringsmæssigt bidrager til holdets helhed.
 
Holdet træner tirsdag kl. 19.00-20.30 og torsdag kl. 19.00-20.30.
 
Trænergruppen 2019: Niels Østergaard, Paul Luttrell
Tilmeld/Læs mere - (1)

CPHBMX T5 Klubtræning (T5)
Klubtræning T5 (T5) er vores talent- & elitehold. Det er ryttere som sætter BMX på kalenderen som en karriere, med målsætning om deltagelse ved internationale løbsfinaler, DCU udvalgte hold og træninger. BMX er en livsstil som man har valgt aktivt at man vil. T5 ryttere er forpligtet over for klubben i deres træning og prioritering.
 
Holdet træner mandag ELLER tirsdag kl. 16.45-18.15 og udvalgte lørdage kl. 9.00-10.30.
 
Trænergruppen 2019: Klaus Bøgh Andresen, Lars Hviid 
Tilmeld/Læs mere - (0)

DCU Kraftcenter (DCU)
CPHBMX er DCU Kraftcenter på Sjælland. Træningen sker primært på SX banen og 8m gaten. Ryttere udtages af DCU, og deltagelse fra andre klubber en naturlighed derfor.
Holder træner hver onsdag kl. 19.00-20.30
 
Trænerteam 2019: Klaus Bøgh Andresen, Niels Østergaard 
Tilmeld/Læs mere - (1)
“BMX er en intens sprint-sport, hvor det kort fortalt går ud på at komme først gennem en kort bane, der indeholder spring og forhindringer.”
Nyheder


Vores Sponsorer