Events

2019 01.01.2019  -  31.12.2019
Vejledning

2019 er igang! Vi har nu åbnet for tilmelding til sæsonen 2019. Har du aldrig kørt BMX før, bedes du kontakte os for at høre nærmere om vores træningstilbud og muligheder for medlemsskab. OBS - for at kunne tilmelde sig vores træningstilbud skal du have oprettet en profil.

Medlemskab af Københavns BMX Klub 2019
Ved at vælge dette, har du valgt et aktivt medlemskab af Københavns BMX Klub og dermed også accepteret, at du vil blive påsat et af vores træningshold for 2019 sæsonen, som starter sæsonen op ca. medio marts. Du tidligere deltaget i vores "Kom og Prøv" begynderhold eller har kørt i anden klub tidligere. Du har selv dit eget udstyr, cykel og hjelm eller ønsker at leje udstyr for et halvt år ad gangen. Vi har træningshold BMX Motion, T1 (begynder) til T4 (meget øvet), samt CPHBMX Elite, T5. Alle hold træner mandag til torsdag på forskellige tidspunkter. Kontingentet for 2019 er kr. 1.275,- inkl. en klubtrøje + 260 kr. for obligatorisk DCU licens.
 
HUSK DU KAN IKKE TILMELDE DIG Klubtræningshold T1 til T5, men skal istedet tegne medlemsskab. Når det er gjort vil du fra trænergruppens side blive tilmeldt det hold, som passer på niveau og alder. 
 
  
 
“BMX er en intens sprint-sport, hvor det kort fortalt går ud på at komme først gennem en kort bane, der indeholder spring og forhindringer.”
Nyheder


Vores Sponsorer